Fest är alltid speciellt oavsett om det är en nyårsfest, firmafest, födelsedagsfest eller bröllopsfest. Härlig glittersminkning till nyårsfesten eller en skimrande Hollywood look till firmafesten är alltid en succé. Det är inte svårt att göra en fin fest makeup men var noga med att den är så vacker som möjligt. Se till att den inte har några skarpa kanter och flyter fint på ditt ansikte men en vacker ”naturlig” look fast med lite extra. Sotade ögon, vackra långa ögonfransar, glitter samt glittrig ögonskugga tillsammans med ett vackert läppstift.

Fest makeup som glittrar

Vad är bättre för nyårsfirandet än en glittrande makeup? Börja med en bra primer och foundation som vanligt. När du lägger en ”sotad” eyeliner runt dina ögon gäller det att se till att den inte är skarp utan har en så kallad ”vinge”. Använd mjuka toner på din ögonskugga som är nära din egen hudton. Slutligen lägger du till guld- eller glitterögonskugga samt gärna flytande glitter nära ögonfransarna. Se till att köpa ögonskugga av kvalitet vilket innebär att den syns utan att du behöver använda särskilt mycket.

Makeup och rätt klänning

Det är viktigt när du gör en fest makeup (och alla annan makeup) att först se till att din hud är ordentligt återfuktad innan du använder primer och foundation. En primer kommer se till att du får en fin och jämn yta men den bör helst vara matt. Se också till din foundation passar din hudfärg. Makeup i all ära, du kommer givetvis att behöva en snygg klänning till festen. Vem känner inte till Yves Saint Laurents ”lilla svarta”, en stilren, vacker och avskalad klänning som passar till alla festliga tillfällen. Många har inte råd att köpa en klänning från den ikoniska modedesignern Yves Saint Laurent men NA-KD online erbjuder flera fantastiskt vackra klänningar som är i linje med den ”lilla svarta”, men till ett betydligt bättre pris. Hos NA-KD kommer du att hitta de senaste modetrenderna samt bästa stylingtipsen. NA-KD erbjuder sina kunder nyheter inom kläder och accessoarer till riktigt bra priser. När du handlar hos NA-KD kommer du att få fri frakt samt fri retur inom 30-dagar. NA-KD online har alltid det allra senaste inom dammode och damkläder.

Concealer, eyeliner och glow

Knepet med att använda en concealer på rätt sätt är att se till att din hud är ordentligt återfuktad. Var noga med att din eyeliner inte ser konstlad och övermålad ut. Det kan vara svårt att få till en snygg eyeliner med flytande eyeliner så det gäller att prova sig fram. Du kan ge din hud glow genom att lägga till highlighter på kindbenet samt utanför din ögonvrå. Använd gärna highlighter som har ett lätt guld skimmer. Varför inte prova en färgad mascara som kommer att ge en spännande franseffekt. Lägg först en bas med vanlig mascara och lägg sedan till exempelvis guldmascara. Glöm inte bort att använda ett vackert glittrande läppstift. Det finns massor av olika färger och glittrande varianter att välja mellan så ha roligt med att välja ut den färg som passar din fina festmakeup bäst.